Tack för en spännande vinter!

Nu återstår bara att tacka alla spelare som slitit o kämpat iförda den lila tröjan i år. Självklart satsar vi igen nästa år. Hoppas alla kan vara med då också!

Här presenteras de lyckliga vinnarna av årets omröstning!

Josef Carlsson
Årets utespelare, forward & bollkonstnär
Eric Grundström
Årets köttskalle & taktiker
Isak Hultdin
Årets back & taktiker
Jonas Stenberg
Årets målvakt
Per Nordmark
Årets inhoppare
Joel Hultdin
Årets komet
Johan Ölvebro
Årets kamrat
Anders Edstedt
Årets gädda & mest bytesvilliga
Pers flickvän
Årets supporter
Mattias Pettersson Årets slitvarg
Hasse Liljemark
Årets sportsman

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Club Asäl
0 - 2

Kung Jens förlust mot Club Asäl kan gott karaktäriseras som en hedersam förlust och den typen av förluster kan man gärna vara utan.

KJ gör en bra match, men förlorar inte direkt orättvist mot ett bra defensivt lag. Likväl kunde KJ ha vunnit. Med lite mer flyt hade en eller två av stolpträffarna eller returerna framför mål gått in och det hade räckt till seger.

Nu blev det inte så utan det var istället Club Asäl som hade lite extra flyt/kyla i de rätta ögonblicken.

 

Många spelare i KJ gör en bra match. Slitvargar som Mattias Pettersson och Magnus Rölin gör tveklöst, i mina ögon, en av sina bättre matcher i den lila tröjan. Det blev också i denna match väldigt tydligt att våra offensiva färdigheter är för svaga, både skotten och aggressiviteten i slottet. Det är bara Mattias Pettersson, som skapade ett antal frislag, som utgör något uppenbart hot för motståndarnas försvar och det blir för enahanda och ganska lätt att försvara sig emot.

All heder åt Clubas herrar som spelar stabilt bakåt och gör två mål på ungefär lika många lägen. Kung Jens hade mer bollinnehav och klart fler avslut som tyvärr går utanför, rakt på målis, eller i stolpen. Ja vad ska man säga... när ingen av dom går in är det nog helt enkelt inte meningen att Kung Jens ska vinna. Club Asäl är ett kompetent lag, och de har återigen flytet på sin sida. Bollen studsar helt enkelt deras väg i rätt lägen. 

Klart bittert att sista matchen ska ta oss ner till näst sista platsen liksom ifjol. Laget gör dock allt man efter förutsättningarna kan begära i år och då kan man inte heller vara besviken. Bra kämpat i den lila tröjan alla som varit med! Hoppas vi ses nästa säsong!

// Isak

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Norrlands Guld
5 - 7

Hela Umeå stannade upp. Stadens utryckningsfordon hade högsta prioritet på att eskortera spelarbilarna till Nolia. Matchen stod mellan Kung Jens IG feat. Per Nordmark och Norrlands Guld feat. The Golden Linetott (top 10 i skytteligan i div 2). Vad som helst kunde hända!

De gulklädda halvmänniskorna i Norrlands guld bröstade sig och skrockade självsäkert när de äntrade planen, fullständigt vissa om en förkrossande seger.

Kung Jens inställning påminde om Tibets Kung-Fu-fightingmunkars: Beslutsamhet, nobless, och ödmjukhet var deras ledord. Domaren blåste igång matchen.

 

Norrlands Guld ställde upp sina mest hårbevuxna spelare i någon form av köttmur framför eget mål. Deras uppgift bestod främst i att avskräcka motståndarnas anfallare medelst hugg, slag och primitiva vrål medan stammens stoltheter skulle föra dem till seger. Planen såg länge ut att gå bra för de gulklädda. Jonas räddade många farliga lägen, men den individuella skickligheten samt ett snabbt och säkert passningsspel tog Norrlands Guld till en betryggande ledning i den första halvleken.

I vanlig ordning vägrade dock Kung Jens att ge upp! Johan Ölvebros efterlängtade måldebut, ett reflexskott på passning av Per Nordmark, sporrade laget, och genom en hel del smäckerhet, mycken vilja, och ett nyväckt hopp, lyckades KJ med att gång på gång överlista halvbloden i gult, tills det stod 5-6. Slaget var långtifrån förlorat!

Tyvärr, tyvärr kunde vi inte förvalta vår upphämtning. En kombination av iver att pressa framåt, underskattning av de gulas individuella skicklighet och frustration resulterade ett antal kontringar som förvaltades väl. Om de fick mål, straff, eller utvisning med sig spelade mindre roll, sammantaget gjorde det dock att de kunde säkerställa vinst.

Självklart hade det varit kul om vi kunnat upprepa vår bedrift ifrån sist och spela lika, eller till och med vinna. Men vi ska inte glömma att Norrlands Guld är ett mycket kompetent lag som hittils inte förlorat en enda match i serien, idag var de dessutom ytterligt förstärkta. Jag tycker att alla kan vara stolta över sin insats idag! Nu kör vi sista!!!

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Swoosh acs Utd.
6 - 4

Innebandyfest, med upprättelse från förra fiaskot som grädde på moset! Detta vankades för de lila snasktrollen när matchen mot Swoosh acs United gick av stapeln i Noliahallen igår.

Värvningstelefonerna hade gått varma hos båda lagen innan nedsläpp, och Kung Jens mönstrade två namntunga inhoppare, inga mindre än Storper och Anders Erlandsson! Swoosh hade å sin sida släpat mig sig någon hemsking från div1 som genast satte standarden i mathen genom att stänka in två stenhårda sylar bakom en chanslös Stenberg i målet.


Det såg mörkt ut länge för de lila gottegrisarna, som trots vilja och årets för laget hittils bästa spel, ändå låg under med 1-3 i halvtidspausen. Visst hängde huvudena, och nog kändes det som att lungorna brann efter varje byte, men den här gången vägrade vi helt enkelt att ge upp!

Swooshs inlånade prettyboy fick i andra halvlek allt svårare att komma till mot ett KJ som satte emot stenhårt på varenda tum av planen. Samtidigt hittade forward för dagen: Joel och Storper varandra i offensiv zon (Storper är iofs inte så svår att hitta, karln väger väl närmare 110 pannor) och lurade gång på gång motståndarnas målvakt på allehanda nesliga vis. Långsamt kunde vi äta upp ledningen och till slut vända matchen. Även Erlandsson, Grundström och Carlson noterades för poäng i matchen som slutade 6-4 till ett storspelande och tappert kämpande Kung Jens.

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Servera United
0 - 7

Ännu en trivsam match mot gobitarna i svart. Egentligen kan ni bara direkt scrolla ner och läsa det förra referatet mot dem, för det var i princip samma match denna gång.

Trots att vi hade mer boll än på länge lyckades vi helt enkelt inte förvalta våra chanser. Själv tog jag några skott som var under all kritik och jag tror att vi ganska snabbt tappade tron på vår förmåga att göra mål.

Vi gick från svajigt spel i början till rätt ok spel där vi transporterade boll relativt säkert och hade en del spel i offensiv zon. Dock lyckades vi som sagt inte göra något mål. Det lyckades dock Servera göra...


Det är konstigt att det är just Servera United som gång på gång lyckas hitta vår akilleshäl. Eller också är det bara omständigheterna som avgör. Och några av de omständigheterna är att vi varit ganska få, plus saknat Josef på båda våra förluster mot Servera.

Men som jag skrev i förra referatet mot dem: Vi har en del att jobba på. Det var glädjande att se att vi kunde hålla boll i offensiv zon idag, men jag skulle vilja efterlysa ett lite rakare spel. Fler snabba löpningar för att dra isär motståndarna och göra sig tillgänglig för pass, mer löpningar in mot mål av spelare utan boll, samt att vi tar kontroll över slottet i offensiv zon. Eller åtminstone har en spelare där! Jag postar återigen länken till den ganska trevliga och lättförståeliga sidan innebandysidan. Och här kommer en order: Läs på den roll ni har! Nästa match blir ett läxförhör!

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Stabil
6 - 2

 

Så ska de tas! Skönt att vara back in bizniz! Med tanke på all sockrad choklad som jag vet att vissa i laget smällt i sig under jullovet (ni vet vilka ni är) så måste jag säga att det var en sjukt stabil öppningsmatch! Stabil för oss alltså, inte för Stabil. Alltså de var inte kassa, men man kan inte säga att de var helt stabila. Jag skulle nog inte gå så långt att säga att de var labila, lite trevande kanske, men ändå långt ifrån stabila. Stabil alltså... inte vi, vi var sjukt stabila!

 

Nu ska vi glädja oss åt mången god sak! Att vi vann! Att vi spelade så bra! Att Josefs måltorka är över! Att Per är stor! Att Jonas inte vet vad ordet rakning innebär! Att Eric gjorde många episka brytningar! Att vi nästan gjorde ännu fler mål! Att Pers tjej är en sån hängiven supporter! Att vi har en tisdag kvar att träna på Ålidhem! Att de som vill kan träna imorrn kl 20 på Dragonskolan också! Att detta "referat" nu är slut!

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

 

Veckans bad boy

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Isringhausen
6 - 5

Ooooooh! hur skriver man ett referat till en sån här match!? Det är ju bara sjukt! Jag får väl göra ett försök iallafall, jag satt ju ändå och kollade på härligheten i 2x20 stört intensiva minuter. Förutom då jag satt och antecknade poäng på min kära lilla lapp!

Om man ska vara helt ärlig var det väl egentligen ingen som trodde att vi skulle ha någon chans mot Isringhausen, ett lag känt för att göra sauerkraut av allt motstånd samt elda barn i ugnar. Dessutom var KJ:s enda riktigt starka punkt tidigare i säsongen, vårt massiva publikstöd, som bortblåst. Kanske för att de trodde att vi skulle få smisk igen, kanske pga hotelser om förintelse från Der internationale Marktführer.

 

Jag måste säga att det var den bästa matchen från KJ:s sida på mycket länge! I paritet med den episka segern mot Mike Modanos i fjol. Förutom fem mål på riktigt snaskiga soloprestationer från Sebastian och Per hjälpte deras närvaro till att boosta vårt självförtroende samtidigt som det höjde vårt spel på många punkter. Isrunghausen är ett mycket bra lag med kvicka, disciplinerade, bollskickliga spelare, många med riktigt bra skott, och med en bra målvakt. Matchen böljade också fram och tillbaka, även om jag nog tyckte att KJ var bättre på att etablera spel och press långa stunder. Jag antar att man inte ska underskatta en Inernationale Marktführers förmåga att prestera när det behövs, och det gjorde de sannerligen, detta med en sådan precision att en spelare undvek hög-klubba regeln med 1,5 millimeters marginal när han stänkte in ett av deras reduceringsmål.

Nu beordras tamejfan skotträning hela julen för hela KJ. Ta alla chanser att träna luriga dragare eller stenhårda slagskott ni får! Hjälp till att lobba upp julgranskulorna i granen, stänk in äpplet i trynet på spädgrisen eller ta med innebandyklubban ut när det är dags att risa småkusinerna i snöbollskrig! Nämen allvarligt! Det är i princip omöjligt att bomma igen egen målbur en hel innebandymatch, vi måste börja prestera framåt på bredare front. Per och Sebastian visade vägen idag med sina mål, och även om vi visade att vi kan vara ett lag där folk kliver in och tar sitt jobb, ger gärnet, men också har börjat hitta kylan att titta upp och ta de enkla passningarna, så har vi litegrann att jobba på om vi ska kunna skaka topplagen i denna uschliga serie nästa omgång. Bra jobbat grabbar! Vi ses på träning =D

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Club Asäl
1 - 2

Tisdagens match där Kung Jens mötte Club Asäl slutade i katastrof för de lila alfahannarna. Efter ett tidigt mål fick våra hjältar ett enormt självförtroende, men som sedan sjönk som farfar Olles ädlaste del när viagraeffekten avtog.

De lila demigudarna äntrade planen med ett starkt och virilt lag. Många hade svarat på patriarken Isaks kallelse och stämningen var på topp. De blodröda sälklubbarna såg patetiska ut på andra sidan planen och inte äns Jesus kunde tro att den här matchen inte skulle vinnas av våra älsklingar. Och när så ledningsmålet tidigt kom efter gudbenådat spel verkade segern bli lika lätt att fixa som en temporär flickvän på Malmskillnadsgatan.

 

Missade skott, missade skott, missade skott. Det var vad resten av matchen i stort sett bestod av från Kung Jens sida. "Skotträning måste nu prioriteras högre än både flickvänner, jobb, och onani i framtiden" sa Kung Jens lagkapten efter den fantastiskt tunga förlusten. Club Asäl hade inte heller världens bästa skott men dom hade Lyckans Gudinna på sin sida när två tafatta skott avfyrades och trots målvakt Jonas apliknande armar och ben flängde till väldigt professionellt så slank bolljävlarna in.

Enorm kämpaglädje. Kung Jens kanske inte vann den här matchen, men efteråt tror jag ändå både spelarna, domaren och publiken visste innerst inne att Kung Jens hade gjort en bra match, och förtjänade att vinna med 24-2. Stämningen efteråt i laget vittnade om detta och undertecknad tror att laget verkligen kommer visa framfötterna, och få in bollhelvetena i målet nån jävla satans gång nästa match mot serieledarna Fisringhausen.

// Herr Brün

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Norrlands Guld
5 - 5

Som alla vet var det match mellan oss och ett annat lag idag. Det andra laget var Norrlands Guld och de har gått stadigt uppåt i tabellen i år, till skillnad från ifjol. Detta tänkte vi råda bot på.

För att göra det hela lite extra intressant hade korpen bestämt sig för att inte döma i matchen, bara ta betalt för att vissla när det var dags för nedsläpp. Resultatet blev såklart en fin gentlemannauppgörelse som präglades av gemensam respekt för varandra, kamratligt spel och allmänt fair play. I cirka en och en halv minut.

Resten av matchen var stundtals det våldsammaste världen skådat sedan neanderthalarna dog ut.
 

Idag förbättrade vi oss på många punkter jämfört med de senaste matcherna. Bland annat hade vi bättre uppslutning som gjorde att vi kunde jobba hårdare, och jag tyckte att bytena funkade väldigt bra denna match. Vi låg ofta rätt och jobbade bra i defensiven, och trots skickliga avslutare kom Norrlands inte fram till så mycket farligheter när de väl lyckades sätta press i offensiv zon. Tyvärr trillade det in ett antal jäkligt slumpässiga bollar bakom en i övrigt säker Jonas i målet, samtidigt som vi hade problem med att få till de där riktigt vassa avsluten på ett annars stundtals trivsamt spel runt deras mål. Jag tycker att vi höll ihop laget bättre än på länge, och kom ofta med tre spelare i anfall samtidigt som forwards var riktigt duktiga på att kämpa hemåt och ta de rätta ytorna.

Jag tycker dock personligen att det är lite tokigt och ovärt när fokus försvinner från matchen och det egna spelet och går över till ilska över motståndarnas spel och domaren. Visst, de spelade hårt och vårdslöst, och domaren tvogo sina händer så febrilt att det kommer skvimpa istället för att knäppa när han ska knäppa med fingrarna i veckor framöver. Men vi ska inte glömma bort att vi hade jäkligt bra spel stundtals, och att vi nästan hela matchen låg ett mål före.

Jag tror att Norrlands kände sig pressade, och kanske då speciellt deras förbaskat duktiga inlånade spelare, som nog gärna vill vinna mot korplag som tar det hela alltför seriöst. De var duktiga, hade många bra spelsekvenser, men motades hela tiden från att skörda de goda frukterna. Spelet fulnade till, lilaklädda spelare började flyga över sargen, vi surnade till och började skrika på domaren som gick in i försvarsställning och glömde bort sina domarmässiga plikter och ansvar, svek oss i avgörandets stund.

Men det kan vi skita i! För att vi är det lag som Korpen förtjänar, men inte det lag som de behöver just nu... så de kommer att förfölja oss, för att vi kan ta det! För egentligen är vi inget lag. Vi är tysta väktare, vaksamma beskyddare... Vi är Kung Jens Innebandygemenskap.

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Servera United
1 - 8

Nu hänger Tröjorna på torkstället, molokna och lite mindre lila än i oktober. Som sagt: Det är tråkigt att förlora, men det är riktigt jävla pisstråkigt att bli förnedrad.

Idag kändes det sjukt avlägset att vi faktiskt lyckats vinna en match denna säsongen, för idag stämde inte mycket för herrarna i blekt gredelina ställ.

Det kändes som att vi aldrig riktigt peppade till och kom igång även om vi ryckte upp oss en del spelmässigt i andra halvlek. Där fick vi åtminstone till ett antal anfall där vi vårdade boll, och ett då Anders fick stänka i klyk på en fin pass från Joel.


Vi fick i alla fall konstaterat att vi har mycket att jobba på. Så det är bara att fortsätta mata på på träningarna, och jag tycker att vi ska försöka spela seriöst på träningar, lite som vi fick till det sist. Med snabba byten och hårt jobb både framåt och bakåt. Vi borde försöka tänka som på match även på träning och bli bättre på att hitta varandra i laget, kanske kolla upp lite basic-tänk för sin egen position och jobba på det på träning. Här finns lite läsning för den som är intresserad att titta på lite lättbegriplig innebandyteori.

Synd idag att vi var så många borta också. Nu hade alla förståeliga skäl, men det oturas för oss så att skälen kommer samtidigt. Nu fick vi jobba med lite lite manskap och det hjälpte såklart till att trötta ut oss snabbare, vilket märktes på koncentrationen (Själv har jag knappt känt mig så förvirrad på en innebandyplan). Servera Uniteds snabba passningsspel och löpningar villade ofta bort oss och de gjorde något skönt spelmål, men de flesta målen kom ändå på slarv från vår sida eller ren otur.

Tur vi inte kör med +/- statistiken i år. Då får man dubbel bestraffning om man kommer och kämpar en match som denna ^^ Jaja... bättre lycka nästa gång. Då måste alla komma =D

// Isak

-Hem-
-Forum-

Angående Lagavgiften

Jag postade detta i forumet, men det halkar ju ner efterhand. Tänkte göra den mer sticky.

Hursomhelst har jag och Jözn gått igenom räkenskaperna för laget. Vi har kommit fram till att följande spelare: Anders, Trond, Magnus, Joel, Ferry, ska sätta in 733:- på Johans konto:
8420-2 513.315.331-1

Vidare ska följande spelare: Josef, Pär, Jonas, Tomas, Hasse, Johannes, sätta in 733:- på Isaks konto:
8420-2 124.503.305-3

Glöm inte att skriva era namn så vi vet vilka som betalat =)


En annan kul grej jag kan passa på att nämna här är att Dragonskolan är bokad av något annat lag från och med den 11/11. Jag har snackat med Joels lag om detta och de kom med den eminenta idén att när vi ordnar ny tid så ska de boka genom sin förening för att få ner kostnaderna. Detta kommer troligen att innebära att vi kan köra 2 träningar i veckan utan extra kostnad från och med mitten av November. Vilka dagar detta blir får vi väl slåss om i vanlig ordning.
// Isak


-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Midweek Night Riders
7 - 3

Mjumm mjumm, vad gott det smakar med vinst! Innan matchstart kändes det ju nästan som ett övergrepp att mönstra elva stridslystna innebandysavanter mot fem stackars tomtar med raka blad och inklunsad målvakt.

Som tur var för matchen var tomtarna inte så hjälplösa som de såg ut! KJ etablerade snabbt överläge i matchen och gjorde första målet, men trots promenadfart på sina apostlahästar lyckades de nattliga ryttarna prångla in ett antal bollar bakom mannen med den vita hjälmen.

Att vi sedan drog på oss ett antal utvisningar och bjöd in ryttarna i matchen gjorde inte saken bättre, och ett tag såg det faktiskt riktigt skakigt ut för de lila.

 

Under spelets gång smugglade nattryttarna in allt fler spelare i sin trupp och kunde höja intensiteten i sitt spel. Samtidigt vacklade Kung Jens pga slarviga BYTES! -utvisningar som gav minuter i numerärt underläge. Vi slarvade även bort ett antal frislag och brände några målchanser pga lite överdriven egoism i vissa lägen. Detta var förvisso första matchen för säsongen för många och förhoppningsvis kommer vi att förbättra oss på många punkter under seriens gång.

Som tur var ryckte vi i alla fall upp oss ur svackan, skärpte till vårt defensiva spel rejält och fortsatte få in bollar bakom ryttarnas stackars målvaktssubstitut. Med nyvunnet självförtroende och nyfunnen gnista kunde inte ens Josefs 4+10 minutersutvisning till följd av en passande smädelse rörande domarens kompetens få oss ur balans!

Kul att se att vi kan uppbringa disciplinen och kämpaglöden att stå emot och vinna över ett såpass spelskickligt och fysiskt lag som Night Riders ändå är. Det ska bli ett intressant återmöte i vår. Lyckas de få ihop fler spelare till matchstart och få in en riktig målis i buren har jag en känsla av att det kan bli en betydligt tuffare match då!

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – Stabil
4 - 4

Njut! Alla världens influensor verkar ha haft peptalk och gaddar nu ihop sig mot KJIG. Fall av Gris, Gås, Grävling och Gepardinfluensa har dokumenterats i truppen, och de få stackare som på något mirakulöst vis klarat sig undan de hemska smittorna har tagit sin tillflykt upp i bergen eller till de djupa skogarna.

På grund av detta var det en klen trupp på 5 utmärglade gossar som slöt upp i Noliahallen för säsongens första match. Hade inte Johannes Westin haft en osviklig känsla för när han och hans crew av floorball renegades som mest behövs hade vi nog kunnat titta i stjärnorna efter ett sånt fint resultat som 4-4.

 

Matchen började bra för våran del. Vi höll hög pepp och intensitet och dominerade spelet fram till pausvilan. Stabils målvakt storspelade dock och höll dem kvar i matchen. Hade vi kunnat stänka in några fler mål i inledningsskedet tror jag att de skulle fått svårt att resa sig igen. Det ska också sägas att Stabils spelare var individuellt helt ok, men de hade inte spelat tillsammans alls innan matchen.

Tyvärr tärde det en hel del på våra spelare att inte få in bollarna. Det hjälpte heller inte att Stabil hade ca dubbelt så många avbytare som oss. I andra halvlek kom Stabil ut med förnyat hopp, nyfunnen gemenskap och en lömskare taktik. Med högt liggande forwards och långa bollar lyckades de trycka ner oss ett antal gånger och grisa in tre fula grismål.

Målen var så fula att barnen grät, löven lossnade från träden och domaren vände bort sitt ansikte med avsmak. Kanske var det på grund av ett måls alldeles speciellt otrevliga fulhet som det förträngdes och försvann från målstatistiken, varför det på Korpens hemsida ett tag stod 4-3 till oss. Målet jag tänker på är förstås kontringen följd av grisspel vari bollen studsade på Westins hjälm, ner på en grisklöv, och in i mål. Jag skrek som en stucken...

Jag tycker ändå att vi lämnade ett positivt styrkebesked inför säsongen. Spelet fungerade bra, och även om våra inlånade Johannes, Erik och Ludvig höll mycket hög klass tror jag att vi har bra chanser till en fin placering i år när vår ordinarie trupp botats från diverse krämpor och skit.

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

Det drar ihop sig!

SMID! Vi fick tiden! Alltså kommer vi spela innebandy mellan kl 21 och 22-23 alla onsdagar under en lång tid framöver! Första träningen blir redan nu på onsdag och då hoppas jag att alla kan komma. På så sätt hinner vi bekanta oss lite med varandra innan vi börjar lira ihop med Joels glada lag. Platsen är Dragonskolans Norra gymnastikhall. Vi ses där! =D

Serierna är lottade och släppta! Vi spelar i div4a tillsammans med våra gamla antagonister Club Asäl IB och Norrlands Guld. Gött!

 

Vår första match spelas på Nolia lördagen den 10:e oktober kl 15 mot ett lag som uppenbarligen heter Stabil, blir mörs ^^

/ Isak

 

-Hem-
-Forum-

 

Inför:
Innebandysäsongen 09/10

Var hälsade vänner, innebandykamrater!

Äntligen är sommardagarnas lättja och dankslageri passé! Äntligen ska vi få spela innebandy! I vintermörker och snöslask ska vi samlas för att svettas och slita så mjölksyran bränner i benen och lungorna svider så skönt så skönt!

Jajjemensan! Let's get down to business... Vi får skjuta upp betalningarna ett slag, vi vet nämligen inte med säkerhet vilka som ska vara med och spela i år. De säkra är dock som följer:

 

Isak Hultdin
Anders Edstedt
Josef Carlson
Joel Hultdin
Pär Nyman
Jonas Stenberg
Magnus Rölin
Johan Ölvebro
Trond Sjöström
Anders Erlandsson

Erik Ferry

Tomas Rehn
Johannes Noord
Hasse Liljemark

Draftingen är inte helt klar, men nästan. Återstår att se hur dessa talanger väljer att göra:

Eric Grundström
Pelle Wållberg

Nytt för i år är att vi har möjlighet att styra upp träningstid tillsammans med ett annat, rätt kompetent gäng på ca 10 pers. Detta skulle innebära att fler delar på kostnaden. Jag skulle gärna vilja höra lite åsikter här i forumet rörande en sådan träningssammanslagning.

Om ni av någon anledning känner er peppade på att läsa gamla matchreferat, kolla in förra årets omröstning eller bara komma bort från Facebook ett tag så hittar ni till säsongen 08 på denna länk.

 

//Isak

-Hem-
-Forum-

Läs också 2008 års matchreferat.
De är mycket goda.

 
 
  Spelschema
  Poängliga
  Historik
  Utmärkelser
  Media
  Länkar
  Forum
  Hem
   
  Fotboll