Säsongen är över

Det har varit en otroligt rolig och givande säsong, och jag ser redan fram emot nästa! Nu väntar vi bara på att Rivjärnet river av sista referatet och kanske på att Isak skriver några väl valda avslutningsord - sedan påbörjas vätskeladdningen inför hösten! ...förslagsvis på en pub nånstans.

Men innan vi verkligen tar adjö måste vi ju rösta på våra glada lagkamrater!
Det gör du genom att klicka här!

Och nu är omröstningen över!
Resultatet hittar du under
utmärkelser!

 

// Joel

 

 

 

 

-Hem-
-Forum-


Referat:
Kung Jens IG – Kristna Krigare
4-2

Ett krig mellan himmel och jord

Det var Måndagen den 23 Januari 2012. Gud Fader i himmelen hade samlat sina mest bögiga stjärtgossar från Umeå stift för att avsätta Kung Jens från innebandytronen och ta tillbaka folkets tillbedjan.

De gulklädda små gossebarnen i Team Kristna Krigare kom till Nolia besudlade av varsin pedofilpräst för att vara så taggade som möjligt. På den feta munktjockisen i Kristna Krigare såg man t.om hur stjärtblod fortfarande sipprade ner längs hans svullna lår. Kung Jens underbara spelare är inte några duvungar men detta var något av det äckligaste många av dem sett.

  GUIF

Prästavsugarna i Kristna Krigare öppnade matchen med att bete sig som rövhål och visade tydligt hur organiserad religion gör dagens ungdom i Umeå till monster. Kung Jens kom till Nolia för att spela innebandy och vinna med fyra mål, men de fick istället dra på sig stridsväst 90 och visa att Kung Jens både är Kung och Gud i Umeå. Kristna Krigare använde klubborna mer som tvåhandssvärd, säkerligen inspirerade av Korsriddarnas brutala framfart i Europa. Dem var inte bara fula fysiskt, utan hade även lärt sig använda munnen till något annat än att tillfredställa prästerskapet. Var de lärde sig så mycket fult språk vet bara Gud.

Det är svårt att referera en match som var så lite match utan mer ett slag. Kung Jens med sina rövar oantastade ägde hela matchen spelmässigt och borde ha avgjort redan efter några minuter. Med tur och konstiga domslut höll Kristna Krigare matchen en aning spännande dock.  Det fanns även några i Kung Jens som hade tagit en gnutta för mycket steroider innan match och fick ett humör som skaffade Kung Jens bara en aning mindre utvisningsminuter än Erik Ferry skulle göra när han är som gladast. I slutet av matchen visste knappt domarn vad han hette och blåste så fort man tittade på en motståndare. Men Kung Jens visade vilken trosuppfattning som är den rådande i Umeå och keruberna i Kristna Krigare fick röra sig hemåt till respektive församling för att fortsätta med sitt kuksugeri i biktbåsen.

Matchen slutade 4-2 eller nått sånt.

// Förste referatskrivare Anders ”Rivjärnet” Edstedt

 

-Hem-
-Forum-


Referat:
Kung Jens IG – GUIF
4-6

Ibland händer det, ungefär lika ofta som Göran Hägglund får ligga så kommer det en stund då Kung Jens får erkänna: Okej, ni var bättre än oss. Kul för er!

Men så var ju inte fallet idag.

Visst. Dom sliriga, sliskiga Guifarna sprang sig lite väl fria och fick sikta för länge och sätta några tidiga tröstmål som gjorde att deras flämtande självförtroende fick komma upp till ytan för lite frisk luft.

  GUIF

Vad som följer sen är enligt ögonvittnen ett härligt, rysligt virvarr av målchanser, ramträffar, felaktiga frislag mot laget som redan låg under med typ 4-0. Trots att KJ stundtals hade riktigt smarrigt spel och stora ytor och skottchanser så ville det sig inte. Istället kom det tråkiga kontringar där Guifarna kunde dryga ut sin dryga ledning och bli lite drygare i sitt dryga sätt att vara. Då bör man veta att guifare är av naturen ganska dryga till att börja med.

Till slut hann rättvisan ikapp KJ och Isak krigade in ett mål assisterad av Stefan. Det skulle bli ytterligare ett mål av Isak - denna gång assisterad av lillebror - så han kommer få åka bil hem och inte stå ute och frysa utanför hallen. Joel fick också göra ett typiskt Joelmål med löpning från backlinjen ända in i mål, efter att ha assisterat till Stefans stänkare i nättaket. Det skottet drev den ca 2394 st vilda fanskaran till extas och vid det laget började Guifarna skruva på sig. Tyvärr återstod det då bara en minut av matchen och Viktors klubba var redan sönderslagen så det blev inte så mycket mer skoj efter de fyra målen.

Efter att ha förlorat en match som vi verkligen borde ha vunnit, så spelar det kanske ingen roll om Mayaindianerna har rätt i slutändan.

Kom ihåg! Tränar man mycket så har man skoj!

/Andre referatskrivare "Osthyveln"

 

-Hem-
-Forum-


Referat:
Kung Jens IG – EC Penguins
10 - 4

Ho ho ho så här i juletider tänkte jag att vi skulle leka en lek.
Leken bygger på matchen mot EC Penguins på självaste Luciadagen! De spelare som deltog i matchen kommer få X antal julklappar. (X = antalet poäng gjorda under matchen)

Nu råkar det vara så att jag kommit över samtliga spelares hemliga önskelistor. Fråga mig inte hur jag kom över dom, ni vill inte veta...

 


Nu till önskelistorna

Isak, 3p (2 mål, 1 ass)
1. Ett kok stryk på burk, delas ut i riklig dos på valfri motståndarback
2. Smör, både för att det är dyrt i Norge och för att det är bra att smörja in passningarna till övriga spelare.
3. Gröt, för det är ju så gott, och bra.

Magnus, 3p (1 mål, 2 ass)
1. 10 isbitar för att förbättra sin kyla framför mål, han är ju så het!
2. Armbågsskydd med taggar för att bättre kunna gruffas framför mål.
3. En karta med dom bästa fiskeställena.

Benne, 2p (1 mål, 1 ass)
1. En skylt där det står, “jag hann först.” Bra i många situationer även utanför planen.
2. Klubba med klister, för att ännu bättre kunna komma fram i trånga situationer. Också bra utanför planen.

Stefan, 4p (2 mål, 2 ass)
1. En avståndsmätare så man kan mäta förnedringsmålen exakt i meter.
2. 4521 XP points, till nästa DING!
3. En plog för att ännu lättare kunna köra över eventuella kontrare.
4. Ännu fler mål, mest för att det vore rättvist.

Linus, 1p (1 mål)
1. Blå kamouflagekläder för att ännu bättre kunna smälta in och stå osynlig i vassen framför slottet.

Per, 1p (1 mål)
1. 5 minuter ensam med motståndarlaget! För att träna solouppspel lite grann. Inget annat.

Anders, 1p (1 mål)
1. En poängräknarapp till sin iPhonekopia. Så han kan hålla koll hur många poäng han ligger före Magnus.

Joel, 3p (1 mål, 2 ass)
1. Koner att sätta på motståndarnas huvuden, för att köra slalom lättare.
2. En innebandyboll stor som en fotboll. För att det är början på en ny grym sport!
3. Josef Carlsson närvarande då hans poängrekord slås. Med näsdukar.

Dom andra som spelade men inte skramlade ihop några poäng eller stod i mål går inte tomhänta från julen. Dom får välja mellan:
1. 3 extra öl på lagjulbordet.
2. En actionfigur av Viktor Lander. Med karate action funktion.
3. 2 minuter i positiva cirkeln där alla i laget står runt omkring en och bara säger fina saker om en.

Det förtjänar dom.

Vi får se om tomten levererar alla paket. För att vara på den säkra sidan kom på träningarna!

/Andre referatskrivare "Julosthyveln"

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Kåbry
8 - 2

He-man, Herkules, Akilles, Beowulf, Stål-Kalle och Linus. Dessa hjältar och karlakarlar har det där extra som vi andra saknar. Den inre glöden och modet att stå upp för vad som är rätt och riktigt. Att beskydda de svaga och bekämpa ondskan till vilket pris.

Då Linus drar på sig den lila polyesterrustningen och greppar sin trogna klubba "Páll" för att tillsammans med sina trogna kamrater visa vem som bestämmer så är det som att tiden står stilla.

 

Men ve och fasa då de lila halvgudarna blev tagna på sängen och de svartklädda rumpnissarna turar in två mål bakom Charlie "muren" Bostedt. Panik utbryter bland publiken och resulterar i en finanskris som världen aldrig tidigare skådat. Länder går i konkurs, oljepriset stiger och folk strömmar ut på gator och torg för att begå massjälvmord. Men Linus viftar nonchalant bort en av de gyllene lockarna från sin panna och säger "okej grabbar, nu kör vi".

Vilket spel! Farten och fläkten som de lila hjältarna uppbringar är så snabb att ögat inte hänger med. Publiken ser endast lila streck som irrar omkring på planen. Taktiken är så perfekt att världens ledande fysiker, psykologer och filosofer inte kan sätta ord på dess briljans. I sångerna sjunger man om Joel "den kvicke" som lätt som en vind forcerar alla hinder. Om Stefan "den säkre" som likt Wilhelm Tell pricksäkert sätter sina skott precis bakom målvakten. Då barderna sjunger om Johan "den hårde" och Anders "utan rädsla" gråter alla kvinnor ömma tårar av glädje. Alla andra hjältar i laget besjungs med så vackra ord att de inte går att få ner på papper och alla har de en person att tacka: Linus!

Helt osjälvisk och alltid med glimten i ögat rör han sig som blixten och utan att någon sett eller förstått vad som hänt så har han med stadig hand dunkat in inte bara en utan fyra mål. Men Linus bara slänger med lockarna, blinkar och ler det där vinnande leendet som bara han kan. Linus, vilken kille!

 

/Andre referatskrivare ”Osthyveln"

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – SOS 94
104-2

Den här gången stod Sug Ofta Snuskballe årgång 94 för motståndet. Med ett sådant skändligt namn var Kung Jens minst sagt fnissiga när de anlände nypreppade till Nolia. När de såg motståndarlaget in person förstärktes intrycket att detta skulle bli en lätt match.

Men nå så jävulst lätt den blev!

Omtänksamma som Kung Jens är spelade vi lite på lågvarv i början av första halvlek. SOS 94 lyckades då till allas förvåning göra ett mål.

 

Kung Jens tänkte: Jahapp, dags att börja spela då. Snabbt och lätt vred Kung Jens upp nivån tre snäpp och målen började rassla in.

När man ska referera en match som slutar 104-2 till våran favör är det med blandade känslor man gör det. Självklart är man glad att man vann och gjorde det med bravur, men samtidigt blir det svårt att skriva ett spännande referat, eftersom matchen var allt annat än spännande. Ingen dog, det var aldrig jämnt och inga nakna cheerleaders vid sidan av plan.

För er som inte vet
är det bara de absolut bästa referaten som duger åt kärringjävlarna Magnus, Linus och Joel. Ständiga näsvisa klagomål får undertecknad dras med när inspirationen tryter och referatet blir försenat några dagar. Det dessa unga herrar, och kanske ni andra som läser, inte förstår är att referatskrivande inte är något som jag bett om. Det är en börda som ålagts mig på grund av min glimrande talang för skrivande, min bländande humor och mitt osvikliga minne. Självklart är jag glad att jag är så jävla bra, men ibland behöver ett geni ta en paus också. Så jag vill avsluta detta referat med att skicka ut en förfrågan om referatskrivningsövertagande.

Är du precis som jag en språkbegåvning? Får du alla i din närhet att kikna av skratt och kastar både män och kvinnor beundrande blickar mot dig?
Då kanske du är rätt person för att testa på referatskrivning. Skicka CV, bild och ett personligt brev till Anders.Edstedt@gmail.com.

mvh
// Anders "Rivjärnet" Edstedt

PS. Jag tror matchen egentligen slutade 5-3.

 

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Tieto HSDPA/EUL
8 - 2

Det var dags för match igen. Kung Jens hade stött på lite oväntade motgångar och var redo att utdela lite kön istället för att få smaka på det. Ett ganska komplett lag slöt upp @ Nolia.

Man kände redan efter några minuter att idag var testosteronnivåerna olagligt höga och Joel smetade på en extra liter tigerbalsam för att peppa upp de väldiga låren till max.

 

Så här i efterhand kan man säga att matchen hade allt. Ett lag med världens stördaste namn (Tieto HSDPA/EUL), målkavalkad, partisk domare och närkamper med det täcka könet. Den partiske domaren var som tur var partisk i Kung Jens favör.

Team Tieto hade rekryterat 3 st hyfsat välskapta kvinnodjur, som med hjälp av boobflashing, skulle se till att domaren dömde till deras fördel. Dem räknade inte med att Kung Jens har norra hemisfärens mest ambitiösa lagkapten i form av Isak Hultdin. Isak hade innan match gett domaren den fläskigaste avsugning i både domaren och Isaks liv, och det märktes under matchen. Slutsiffran blev 105-2 i avblåsningar till Kung Jens favör. Detta är något som Isak kommer dementera till sin död men undetecknat vet allt som sker bakom kulisserna.

Skämt åsido var det en stabil match vi presterade. Lite smågrejs som var mindre bra men det är fortfarande tidigt på säsongen. Tänker inte dela ut några individuella eloger eftersom det är en lagsport och det finns inga individer i innebandy, bara laget med stort L. Som vanligt ska alla komma på träningar så ofta det går, eller vara beredda på brevbomber när som helst.

Mvh

// Anders ”Rivjärnet ” Edstedt  

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Lag Ove Sundberg
5 - 2

Ännu en match avverkad av Sveriges mest modemedvetna innebandylag. Motståndet stod tv-karaktären Ove Sundbergs egna lag för.

Herr Sundberg har efter mycket om och men, lånat och på andra skamliga sätt tillskansat sig nog många spelare för att ställa upp i Korpens prestigefyllda division C i innebandy. Hur skulle Kung Jens kunna stå emot ett lag med en så avskyvärd coach, Gud och kung?

 


Jävligt dåligt ska erkännas. En tung förlust som förstärker intrycket av att vi får möta bättre lag än vi borde. Med den erfarenhet, kroppsbehåring och målsinne som vi besitter, borde vi leda tabellen, men av någon anledning möter vi lag som Lag Ove Sundberg som på något sätt vinner mot oss. Förbryllande. Att vi inte får returmöte gör det hela svart som synden.
I Marcus Leifbys senaste blogg skrev han att stressen är påtaglig när Kung Jens spelar. Jag kan hålla med om denna analys och det är något vi får jobba med. Mindre skrik från bänken och en nätt dos av valium innan match kan vara lösningen.

Fast jag skoja bara! Vi vann ju! Ses på träning!

// Anders ”Rivjärnet ” Edstedt

-Hem-
-Forum-

 

 

Referat:
Kung Jens IG – Umia
4 - 4

Jaha vad ska man säga om den här matchen så här ett år efter den spelats?

Kollar man på resultatet kan man utan fara för credibiliteten säga att den var jämn. Troligen hård också. Dags för undertecknat att gräva djupt djupt ner i minnesbankerna för att se om matchen de facto var jämn...... och hård.

 


Innan vi börjar diskutera matchen som sådan krävs en liten presentation av motståndarlaget Umia. Umia grundades 1982 som ett svar på Skellefteålaget ”Skellia”. Länge hade Skellia dominerat innebandyscenen i Västerbotten och Umeås innebandyelit krävde en förändring.

Man utannonserade en tryout för de mest begåvade innebandyspelarna Umeå hade att erbjuda, för att kunna sätta ihop ett s.k ”Dream Team”. Mången talangfull spelare slöt upp i Bräntbergsskolans gymnastiksal för att visa upp sina färdigheter för Umias grundare. Efter mycket blod, svett och könshår fanns en färdig trupp klar, nu skulle innebandyvärlden erövras.

Nu har det gått 29 år sedan laget bildades och de har sjunkit från Superettan till Korpens division C. Men prövningarna består, och denna gång ställdes de mot de mest lilaklädda innebandyspelarna världen någonsin skådat.

Matchernas match!

Vilken match det var! Umia öppnade hårt och jämnt och Kung Jens svarade med samma mynt. Svetten flög och svordomar skreks från alla håll. Två dödsfall noterades, båda från Umias sida. Domaren lämnade planen efter 10 minuter, med ögon fulla av skräck. Kravallpolis tillkallades men klubbades ner i tumultet. Efter att ha grävt i minnesbankarna blev det alltså bekräftat att det var en jämn men även hård match.


// Anders ”Rivjärnet” Edstedt
Ps. Undetecknad reserverar sig för eventuella faktafel. Ds

 

Referat:
Kung Jens IG – Ersboda Stompers
3 - 8

Rosor är röda, violer är typ blå, hata vit makt-ersboda och deras kukar likaså.

Haha vilket fittigt litet lag vi ställdes mot ikväll. Tycker alla grisade på bra även fast det såg brunt ut. Det ska till mer än nått jävla rasistghettolag med stora käftar för att ta bort norra Sveriges bästa laganda.

Blev ett äckligt slutresultat men det var bara olyckliga omständigheter som orsakade det.

 

Hade inte Ölvebro haft hälsporre och Isak varit tröttast i Kungsängen hade matchen sett helt annorlunda ut. Hade det dessutom funnits returmatcher hade dom fått smaka lila ollon multipla gånger rätt upp i deras alldeles för vita arslen.

Ses på nästa träning.

// Anders ”Rivjärnet ” Edstedt  

 

-Hem-
-Forum-

 

Referat:
Kung Jens IG – Pantertanterna
1 - 4

Efter Kung Jens briljanta öppningsmatchen för en dryg vecka sen så spådde innebandymeteorologerna att det närmade sig ett maffigt högtryck av klappklappspel, slagskott och tvåsiffriga vinstmarginaler.

Men innan den tjocka lila värmeböljan sköljde in så kom en snabb skur i riktigt kallt rosa vatten.

 


Efter bara några spelade minuter insåg Kung Jens att det skulle bli en hård match, dom rosa tanterna hade förmodligen stoppat i något extra i plommonpurén innan matchen. Ett hårt och många gånger riktigt fult spel satte de lila hjältarnas orubbligt goda humör på prov.

Efter ett tråkigt förstamål för tanterna så började chanserna för Jens komma allt närmare, men gång på gång så hamnade bollen precis utanför eller i de kloliknande häxhänderna på målvaktstanten. Samtidigt så fortsatte tanterna att påverkas av den mystiska substansen i purén och likt en pundare på speed eller Bamse på dunderhonung så fick dom på något sätt in fler bollar i Jens nät.

Effekten av substansen gör att tanterna spelar allt fulare och fulare och allt eskalerar i att domaren sätter ner foten och skickar ut ena tanten att sköta sin stickning. För att behålla husfriden så skickas även en Jensare ut.

Till slut får Jens till det och Linus lyckas trycka in den bakom målvaktstanten och en doft av rättvisa sprids i lokalen. Tyvärr försvinner den ljuva doften snabbt i oset från tanternas framfart och trots att Jens återigen radar upp ett antal goda målchanser, hårda långskott, styrningar och returer så går det inte den här gången. Matchen slutar med en svidande förlust för de lila men det är bara att torka håret, tre snabba smällar i ansiktet och på´t igen!

/Andre referatskrivare ”Osthyveln”

Det är skoj på träningarna, du borde komma dit du också.

 


-Hem-

-Forum-

Referat:
Kung Jens IG – TEAM ÖI
5 - 2

I begynnelsen var Jens. Den första dagen under sitt första arbetspass som allsmäktig varelse skapade han innebandyplanen, och han såg att det var gott. Men innebandyplanen kändes tom och öde, så på den andra dagen skapade han innebandyklubban. Ur klubbans plast föddes sedan bollen, och Jens såg att dem var av hög kvalité. Fortfarande var det något som saknades tyckte Jens så på den tredje dagen åt han ett gudomligt stort skrovmål, och av de långa fekaliekorvarna föddes de två första innebandyspelarna, och Jens såg att dem var bruna.  


Flera tusen år senare:
Premiär! Succé! Nya lagmedlemmar! Anders gjorde mål!

Dessa rubriker prydde kvällstidningars löp efter Kung Jens demolerat det ökända laget Team Öl eller Öi, beroende på vem man frågar.

Kung Jens är tillbaka för en ny säsong innebandy. Laget har sparkat svikare och icke önskvärda ur truppen och förstärkt med det mest förkastliga Umeå innebandyscen har att erbjuda. Benjamin, Stefan, ViktorDawid, Charlie och Johannes är alla mer eller mindre inavlade så de passar perfekt in i truppen. Det visade de med mer än önskvärd tydlighet i första matchen.

Det var ett vältränat Kung Jens som publiken fick se i premiären. Bröderna Hultdin hade skärpt rutinerna, och fått även den lataste saten att pallra sig till diverse ammoniakstinkande lokaler.

Att Kung Jens tränat sig till glödhet form tycker jag visades med besked, då man efter ett tvivelaktigt första mål av motståndarna, grisar sig tillbaka i matchen och vinner bekvämt. En moralboost för undertecknad var när Johan ”Jözn” Ölvebro begår kvinnofridskräkning av tredje graden då han mörsar ner en av de mindre tjejerna från Team Öl/Öi rätt ner i backen. Man kunde se tydliga spår av kindknotor på flicksnärtans sargade kropp. I början av matchen var det som vanligt väldigt stressat, men det lugnade ner sig lite desto mer vi fick upp värmen. Att domaren var köpt av våran lagledning gjorde inte saken sämre. Summa sumarum: Bra inledning, nu fortsätter vi såhär, kom på alla träningar, rätt in torrt!

Mvh Anders ”Rivjärnet” Edstedt

 

-Hem-
-Forum-

 

 Dags att hosta upp storpenninga! Laganmälan 4000:-, medlemsavgift 150:-/spelare, domareavgifter 80x14= 1120:-, deposition 400:-, korpen cup 350:-, träning 1gg/veckan fram till jul 2795:-

Det här ger en sammanlagd peng på 635:-/spelare.

Peta in på Swedbankkonto 8420-2 124.503.305-3 i vanlig ordning, glöm inte att skriva namn=)

/Isak

 

-Hem-
-Forum-


Hej gott folk! Det är äntligen dags att börja spela innebandy igen efter ett nästan outhärdligt långt uppehåll! Först de trista nyheterna. Nytt för i år är att några gamla trotjänare tyvärr lämnar oss. Dessa spelare är: Jonas Stenberg, Mattias Pettersson, Eric Grundström, Josef Carlsson och Tobias Rosqvist. Kung Jens innebandygemenskap tackar dessa härliga gossar från djupet av vårt kollektiva hjärta och önskar dem lycka till i sina liv utanför innebandyn.

Talangscouterna har dammsugit Umeå med omnejd efter värdiga ersättare för dessa hjältar.

Det första stället att leta på var givetvis Berghemsskolans rastgård. Där stötte talangscouterna som väntat på Benjamin Ödling i full färd med att försöka få introducera eleverna in i vuxenvärlden genom lite kreativ övertalning. Med hot om anmälan fick talangscouterna den lovande ynglingen att skriva på för gemenskapen.

Efter rapporter i nyheterna under sommaren om ett ovanligt vildsint exemplar av norrländsk kustbo bestämde sig talangscouterna för att ta E4:an norrut för att undersöka saken. Under en sten utanför Önnesmark fann de en svulten och illa tilltygad Stefan Ferm. Den hade överlevt sommarens strapatser endast tack vare årets rikliga skogslämmelbestånd. Efter en Calskrove och en dusch var den så tacksam att den genast anslöt sig till Kung Jens glada skara.

Sedan urminnes tider har det berättats om en helig pakt mellan Kung Jens innebandygemenskap och klanen Lander. Denna klan av vandrande nomader från de vindpinade vidderna i norr. Traditionen säger att i tider då innebandygemenskapen lider nöd ska klanen Landers främste kämpe lämna sin familj och sin hemvist för att ansluta sig till de lila hjältarna. Denna tid är nu. Klanens äldste son Viktor Lander har hörsammat ropet. De lila skall spela tillsammans igen!

Jag hade fått span på en dam som kan få en att bli monogam, och lite vilt gått fram och börjat att köra mitt stora förförar-program. Då hördes ett Cat Stewens darr, till tonerna från en gitarr. Då kom han grabben med G, ja en riktig gitarrknäppare. En råblond nordisk prins, två dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans. Slog sig ner vid vår plats presenterade sig så som Dawid Sandgren. Så slog han an en ton och började sjunga mitt i vår konversation. Jag gav honom en nötare på fläsket så att han släppte sargen. Sen pratade vi innebandy tills brasan brunnit ut och brudarna gått hem. Lätt värt! 

För hitta den spelare som skulle fylla den viktiga målvaktsrollen fanns det bara en sak att göra: anordna en dryckestävling med söta drinkar. KJIG stod för spriten och 316 tävlande anmälde sig. När kvällen var slut kunde en ensam vinnare koras. Charlie Bostedt, som för att visa sin lojalitet till de lila druckit inte mindre än 5 White russian, 2 Singapore sling, 9 Sex on the beach, 4 Piña colada, 3 Tom Collins, 7 B-52, och på upploppet avgjort det hela med att häva en tillbringare Long island ice tea och en sejdel med galenskaparnas stora julgrogg. Hurra! Hurra!

Johannes Pökaren Forsberg levde enligt evangelierna ett asketiskt liv i Umeås ödemarker och i trakterna kring Nydala. Han förkunnade att folket behövde omvända sig och låta sig pökas för att vara redo att ta emot hans son. Även Kung Jens kom till Johannes för att låta sig pökas, vilket blev inledningen på hans offentliga verksamhet. Amen.

//Isak

 

-Hem-
-Forum-

 

 

Läs gärna 2008, 2009 och 2010 års matchreferat, dom är schtygg!

 

 
  Spelschema
  Poängliga
  Historik
  Utmärkelser
  Bilder
  Länkar
  Forum
  Hem
   
  Fotboll