På grund av lathet och omotivation finns finns typ ingenting från säsongen 2011 refererad. Vi ber om ursäkt för det.

..*..

Säsongsstarten börjar närma sig!

I begynnelsen skapade Gud himmel och fotboll. Och han såg att det var gott. Så då skapade han Kung Jens Fotbollsgemenskap för att äga upp alla andra äckliga jävla lag som spelar i korpen. För Kung Jens FG är, förutom att kanske vara korpens absolut bästa och mest karismatiska lag, även det snyggaste, heligaste och mesta bad ass-laget i historien. Och det står fan i skriften.

Plus att vi är ödmjukast.

Förra säsongen kom vi fyra i division 1
och till semifinal i Korpen Cup. Året innan det kom vi trea i division 7 och vann Korpen Cup. Det betyder, enligt SCB, att vi är objektivt bäst. Och därför spelar vi i år i div 2, där vi satsar på att inte komma sist, och är överhuvudtaget inte med i Korpen Cup.

Korpenbucklan

Säsongsförutsättningar
Planen är dock att överklaga Korpenkims beslut att bannlysa oss från Cupen, och göra ett sista desperat försök att få seedas in direkt i finalen. Vi får se hur det går. I övrigt är det inte så mycket att tillägga. Vi spelar som sagt i div 2, tillsammans med sådana klassiker som Purple Cobras, Blitzkrieg och IFK Björkstaden. Vi har förlorat en hel del spelare som varit med länge och det kommer troligtvis orsaka en viss instabilitet till en början, men det är bara att kötta på och ge järnet och veta att vi i alla lägen ändå är snyggast. Och så har vi ju värvat smartare än Milan också, icke att förglömma. Men innan vi går dit så kan vi berätta vilka som lämnat oss.

Jonas Stenberg
Jonas, som varit en viktig kugge i laget sedan urminnes tider har valt att prioritera sin karriär och sitt kärleksliv före sina lila bröder. Ledningen, och de högre makterna, kan tycka vad dom vill om det, men så är det. Han vikarierar för närvarande som någon sorts läkare på något sorts sjukhus i någon form av huvudstad. Ingen bryr sig. Han spelar inte med oss längre iallafall, vilket är synd. Han var en liten bjässe var han än spelade, och han kommer bli saknad - inte minst i bastun.

Eric Grundström
Eric värvades till laget som målvakt för en herrans massa år sedan, och sen dess har han hunnit kasta målvaktshandskarna åt sidan och spela både ytterback, mittfält och forward. En stor, stark spelare som var dominant var han än spelade. Eric har valt att ta ett sabbatsår och förhoppningsvis kommer han tillbaka så fort han läser det här.

Robert Grundström
Japp. Ni läste rätt. Både bröderna Grundström, som vi i fjol var så nöjda över att ha på planen samtidigt, har valt att lämna. Robert för den löjliga anledningen att han ska spela i ett korplag med sina, jag citerar, "riktiga" vänner. Löjligt. Men det var fruktansvärt roligt att få ha haft Robert med oss en säsong iallafall, och vi önskar honom all lycka i sitt nya lag.

Andreas Kvist
När skeppet Gazza Junior Boys började hobbysegla in i små isberg på fotbollens atlant valde Andreas Kvist helt sonika att överge båten. Eller, han valde att ha en bakdörr öppen utifall Gazza skulle gå Titanic on his ass. Han valde alltså att börja dubblera med Gazza och Kung Jens. Och sedan dog ju som Gazza och Kung Jens blev bäst i världen och allt såg ut att vara frid och fröjd och Andreas var jävligt bgra och alla var glada.. Men, så en dag blev Andreas lärare och pappa och farbror och rektor och typ austronaut på en och samma dag så hans tid för läckert lila fotbollslir minskade rätt dramatiskt. Andreas kommer alltså inte spela med oss i år, men han kommer hoppa in så mycket han kan och har tid för. Sånt gillas.

Simon Rasmussen
Simon har kanske varit den trognaste inhopparen/sporadiska medlemmen i Kung Jens historia.På sin ytterbacksposition har han susat fram i årtionden, dribblat folk, tappat boll, slagit bort inlägg och petat in ett eller två Inzaghi-mål. I år har han, efter att ha varit ordinarie i två års tid, valt att återgå till sin roll som inhoppare i viktiga matcher. Han kommer lägga mer krut på sin karriär i div 88-laget Höjdens BK. Lycka till med det du.

Tobias Rosqvist
Tobias hör egentligen inte till den här listan, eftersom Tobias sponsrat laget med en halv anmälningsavgift och kommer spela så mycket han bara kan när han är här hemma. Han studerar som bekant till fotbollsproffs i Göteborg och kommer komma hem under sommaren, och då hinna spela typ en match. Den kommer vi vinna.

Nyförvärv
Som jag sa tidigare så måste ju töckenhäringa avbräck åthjälpas på nått fiffigt sätt, och vilka är fiffigare än vi? Inga, det är vilka. Så här kommer en kort presentation av nyförvärven!

..*..

Kort presentation av nyförvärven:

Dawid Sandgren
Det är den allmänna synen att Club Asäls framgångar (nåja) i Korpfotbollen går att härleda till en enda man: Dawid "Styckmördarn" Sandgren. Han är den perfekta mittbackstypen plus lite till; smart, stark, snabb, teknisk och en riktigt bra huvudspelare. Han är bra på kortpassningsspel, kan utan svårigheter ta sig förbi en två-tre man och hans crossbollar är legendariska. Så det känns ganska bra att ha Dawid i Kung Jens FG i år.

Mattis Eriksson
Kung Jens FG har som många vet en uttalad plan om föryngring. Ett steg i den planen har varit att plocka in småsyskon till redan etablerade lilingar, och här presenteras nästa gosse i ledet: Mattis "Mårdhunden" Eriksson, lillebror till poachern Linus Jansson. Mattis är en frustande oteknisk tekniker som förväntas göra stordåd på sin ytterbacksplats. Det är med berått mod som ledningen tryckt ner den naturliga anfallaren till ytterbacken, med förhoppning om offensiv explosivitet och många mord.

Victor Lindgren
Röda Armén är ju inte ett bra lag, det kan man nog säga utan att ens dom kommer säga emot. Men Victor "Filmarbetarn" Lindgren, deras mittfältskugge, själ och hjärna, han är inte helt jävla dålig. Nej, han är rätt jävla bra. Victor trivs bäst när spelet går genom och via honom och han får diktera tempo och lägga upp anfallet. Han är teknisk, snabb och stark och det han saknar i defensivt positionsarbete tar han igen i sin offensiva livsfarlighet och sitt defensiva grovspringande.

Benjamin Ödling
Benjamin "Benne" Ödling är hämtad raka vägen från Kung Jens Innebandygemenskap, där han gjorde en mängd bejublade inhopp mot slutet av säsongen. Han är en köttande köttvarg till spelare, med ett, för att vara en köttande köttvarg, förvånansvärt intelligent förhållningssätt till spelet. Benne är den typen av spelare som alltid har en plan direkt han får bollen och som lika gärna kan slå en direkt avgörande, totalt öppnande pass som lugnt rulla runt i en vagga. Smart och stark är nog vad som kännetecknar karln bäst.

Carlos Muies
Hela vägen från Liverpool, England, kommer säsongen sista nyförvärv - Carlos "the brit" Muies. Jag kan egentligen skriva vad jag vill om honom här eftersom han knappt kan någon svenska. Men han är inte dummare än att han kan google translate så jag får väl skriva att han är en snel hest iallafall. Nä, seriöst, Carlos är förvånansvärt teknisk och letar gärna avgörande passningar med 25meters crossbollar. Han har en bra fot och ett bra tillslag. Det enda som behövs är lite mer matchträning så tempot i fötterna kommer upp, sedan kommer Carlos vara en viktig kugge i den heliga vinstmaskin som är Kung Jens FG 2011!

 

/ Kapten

 

 

 

-Hem-
-Forum-

 

 

Läs också 2007, 2008, 2009 och 2010 års matchreferat.
De är mycket goda.

 

 

 
  Spelschema
  Poängliga
  Historik
  Utmärkelser
  Media
  Länkar
  Forum
  Hem
   
  Innebandy